WayteQ x995 MAX GPS navigáció

35 900 Ft
Adóval együtt

WayteQ X995 MAX Android GPS

  • LCD érintőképernyő, kijelző 7", 1024 x 600 pixel
  • Processzor: MediaTeki MT8127 Quad-Core, 1,3 GHz
  • Memória: 1 GB RAM, 8 GB tárhely, MicroSD bővítés
  • Nagy érzékenységű GPS vevő, nagy teljesítményű hangszóró
  • Android 4.4 KitKat, WiFi, Bluetooth 4.0, FM transmitter
  • Beépített, 5000 mAh Lithium-Ion akkumulátor
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Munkára és mindennapos életre tervezve

Buszt, teherautót vagy taxit vezet? Vagy csak egy jól látható és óriási kijelzővel rendelkező navigációs készüléket keres? Mindkét esetben a WayteQ 955 MAX egy nagyszerű választás. Az Android platform és az erős hardver adta lehetőségeket kihasználva és az évek óta gyűjtött felhasználói észrevételek és igények figyelembevételével lett megtervezve és legyártva.

Kiemelkedő funkciók

A WayteQ X995 MAX egy nagy felbontású érintőképernyővel rendelkezik, multitouch funkcióval, vagyis támogatja az ujjbeggyel történő kezelést és a kétujjas nagyítást is. A beépített GPS antenna egy nagy érzékenységű porcelán modul, amely kiváló jelerősséget biztosít épületek között is. Az akkumulátor elképesztő, 5000 mAh kapacitással rendelkezik, amelynek köszönhetően a WayteQ X995 MAX órákig működik töltés nélkül. A beépített mikrofon és nagyteljesítményű hangszóró segítségével a navigációs utasítások kiválóan hallhatók vezetés közben. A WayteQ X995 MAX menetrögzítő kameraként is használható a hátlapi kamera és az előre telepített alkalmazásnak köszönhetően.

Vezeték nélkül

A beépített FM transmitter lehetővé teszi a WayteQ X995 MAX számára a hang átvitelét autós rádióra vezeték nélkül, csak a megfelelő frekvenciára kell hangolni. A Bluetooth funkcióval pedig headsetre, fülhallgatóra, vagy hangszóróra lehet csatlakoztatni a készülék hangját, valamint a fájlcsere is lehetséges. A WiFi vevő és a böngésző alkalmazás segítségével az internetre való csatlakozás és  szörfözés is pofonegyszerű.

Stabil szoftver és erős hardver

Az Android rendszer lehetővé teszi többféle navigációs alkalmazás futtatását, melyek a Google Play áruházban elérhetőek. A WayteQ X995 MAX egyedi kezelőfelülettel van ellátva a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében, mégis roppant egyszerű a használata. A leggyakrabban használt programok a főképernyőre vannak gyűjtve és nagy méretű ikonok elősegítik a vezetés biztonságosságát. a WayteQ X995 egy erős, négy magos MediaTek processzorral van ellátva. 1 GB RAM-mal és 8 GB belső memóriával rendelkezik, de ez microSD-vel tovább bővíthető.

WayteQ
97737
1 Elem

Adatlap

szín
fekete

Megadott referenciák