Lamax X7.1 Naos Akciókamera

12 500 Ft
Adóval együtt
Kijelző méret 2 "
Állókép formátum JPG
Állókép felbontás 16 MP
Mozgókép formátum MP4, H.264
Mozgókép felbontás 2,7K
Memória típusa MicroSDXC
Bluetooth Igen
WI-FI Igen
Tömeg 58 g
Méretek 59,2x41x29,8mm
Vízálló tokkal Igen
Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

Filmbeillő jelenetek

Natív 2.7K, 30fps video rögzítés, beépített 2'' LCD kijelző, távvezérlő karkötő, 4K time-lapse videó, utómunka nélküli lassított felvétel, Wi-Fi és mobilapplikáció, akár 16MP fotó felbontás, sorozatkép, 170°-os látószög, tartozékok széles választéka, 30mig vízálló.

A LAMAX X7.1 Naos akciókamera végre azt a minőséget hozza el Önnek, ami akár a mozivásznon is megállja a helyét. Az X7.1 Naos kristálytiszta, és tűéles képminőséget garantál, az akár natív 2.7K felbontás révén. Ez a szabványos HD minőség 4x-ese. A time-lapse felvételekhez többé nem szükséges utómunkát végezni a rögzített anyagon, és a látvány 4K felbontással még inkább rabul ejtő.

Kapja el a pillanatot egyetlen gombnyomással

Ne szalasszon el többé egyetlen lehetőséget sem! Csak nyomja meg az exponálás gombot. A sorozatkép funkció segítségével akár egy akrobatikus mozdulatsort is megörökíthet, a lassított felvétel funkcióval pedig akár egyesével meg is számolhatja a vízbeugrás pillanatakor szétfröccsenő vízcseppeket.

Határt csak a fantázia szabhat

A LAMAX X7.1 Naos által nyújtott lehetőségek tárháza végtelen. Az alapcsomag 23 különböző tartozékból áll ami azt jelenti, hogy a kamerát gyakorlatilag bárhova, és akárhova is rögzítheti, legyen szó akár a kerékpár kormányáról, bukósisakról, vagy kiskedvence nyakörvéről. A rázkódásvédett tok 30 méterig vízálló, ami lehetővé teszi vízalatti felvételek rögzítését is. Használja a távvezérlős karkötőt vagy a mobilapplikácót a felvétel indításához, ha a kamerát nehezen hozzáférhető helyre rögzítette.

Natív 2.7K videó
A natív 2.7K, 30fps videó felbontás és sebesség garantálja azt, hogy a kép mindenki számára gyönyörű minőségű, és tökéletesen folytonos lesz.

Beépített 2″ LCD kijelző 
A nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően azonnal megtekinthető a rögzített videó, de segítségével a menü kezelése is gyerekjáték.

Távvezérlő karkötő 
Vezérelje a kamerát egyszerűen, a csuklójáról. A távvezérlő nem meríti fölöslegesen a kamera akkumulátorát, így kompromisszumok nélkül élvezheti sokoldalúságát.

4K time-lapse videó
Szeretne mutatni barátainak egy látványos time-lapse videót, de nem szeretné egyesével összeilleszteni a fotókat? Semmi gond. A kamera automatikusa összeilleszti az egyes fotókat, utómunka nélkül.

Utómunka nélküli lassított felvétel
A lassított felvételeket a kamera lassítva rögzíti, így azokat nem szükséges utólagosan szerkeszteni.

Wi-Fi és mobilapplikáció 
A kamera beépített Wi-Fi modullal rendelkezik, így egyszerűen csatlakoztatható telefonhoz, vagy tablethez. A mobilapplikáció használatával, a kamera távolról is beállítható, és vezérelhető, megtekinthető az élőkép, valamint az összes felvétel letölthető a mobiltelefon memóriakártyájára.

Akár 16MP-es fotók 
A kamerával akár 16 MP-es fotókat is készíthet, így a legszebb pillanatokat nem csak videón, de állóképen is rögzítheti.

Egyedi sorozatképek 
Az exponálás gomb nyomva tartásával, a beállításoktól függően több képet is készít a kamera.

170°-os látószög 
A széles látószögű objektív lehetővé teszi, hogy a kamera 170°-os szögben tudja rögzíteni az eseményeket.

Rengetek tartozék a csomagban 
A még könnyebb indulásért, 23 különböző tartozék található az alapcsomagban, amelyek segítségével azonnal kezdődhet a móka.

30 méterig vízálló 
A védőtok nem csak a rázkódástól védi a kamerát, de 30 méterig vízállóságot is biztosít, így LAMAX kamerájával akár a víz alatti események rögzítése sem jelenthet többé gondot.

Többnyelvű menü 
Nemcsak a termék kézikönyve, de a kamera menüje az elérhető az Ön anyanyelvén.

ACTIONX71N
2 Elemek

Megadott referenciák